За мен

Дизайнът е на всякъде около нас. Той ни помага да живеем по-добре – едва ли вече някой се съмнява в това.  Средата, в която живеем, до голяма степен определя и качеството на живота ни. А интериорният дизайнер претворява идеите в красива форма.


Затова аз се радвам, че с професията си мога да помагам на клиентите ми да имат необходимата  организация и удобства в дома си, така че да се чувстват максимално добре, а уютът и красотата на дома им да влияе успешно върху настроението, с което започват и завършват деня си. 
С моята помощ можете да сте сигурни, че ще сте заобиколени само от материали и  продукти, които са близко до естествената природна среда и нямат вредни излъчвания, че децата ви ще растат в един дом, стимулиращ  здравословен живот и изграждане на добри естетически критерии.


За да постигна това, аз се стремя да ги информирам за най-качествените мебели и продукти за обзавеждане, да планирам интериора в съответствие с техния начин на живот, вкусове и изисквания, но също така и с най-новите световни тенденции за екологичност и безопасност.

 - Уникати, мебели по поръчка, изработени конкретно за дадения клиент

Много често за това е необходимо да се проектират и изработят мебели конкретно за дадения интериор – така те не само изпълняват максимално функцията си, но и се вписват най-добре в стила на собствениците си и на цялостното обзавеждане.


На снимките тук са показани някои интериори и мебели, които съм проектирала точно така. Ще се радвам, ако мога да бъда полезна и на вас, независимо дали само с консултация, с идеи или с цялостен проект и помощ при реализацията му.

Теменужка Захариева, интериорен дизайнер, журналист, специалист on-line communications, 0887 974 535


Всички услуги, с които мога да съм ви полезна:

STYLE doesn't have to be expensive, but it does take thought and time.

No comments:

ShareThisRelated Posts with Thumbnails
“Sometimes spending less money is cool because it shows you know more clever ways to get the best."

- в това е и ролята на интериорния дизайнер: да ви помогне да платите по-малко, защото едно от основните му задължения е наистина да знае повече начини как да получите най-доброто!

freeemail2