Дистанционна консултация

За тези, които са надалече или които искат да инвестират минимално в помощ за обзавеждане:
Една достъпна форма, чрез която можете сами да реализирате собствените си идеи с малка помощ от мен по телефона или чрез Email и да получите съвети и идеи за интериора и проблемите, които имате при обзавеждане.  

Възможни са различни варианти в зависимост от вашите нужди и избор - можете да получите moodboard (2, 3)  със снимки, мостри на текстил и бои, подробен план и списък с предложените продукти, както и съвет от къде можете да си ги доставите. Ако искате да получите предварителна представа за предложения вариант за обзавеждане, можете да получите и подробен три-измерен цветен проект.
При необходимост е възможно да се направят промени в зависимост от бюджета, който сте предвидили и да се направи проучване за най-добри цени и качество на продуктите и материалите. Свържете се с мен, за да обсъдим вариантите и цените за тази услуга.

No comments:

ShareThisRelated Posts with Thumbnails
“Sometimes spending less money is cool because it shows you know more clever ways to get the best."

- в това е и ролята на интериорния дизайнер: да ви помогне да платите по-малко, защото едно от основните му задължения е наистина да знае повече начини как да получите най-доброто!

freeemail2