Bespoke design/Дизайн на мебели

Мебели по поръчка, уникати, проектирани и изработени конкретно за вашия интериор и точно според вашите нужди и изисквания. 

Всеки дом е уникален, защото всеки от нас е уникален, а домът ни отразява нашата същност. И луксът се състои не в скъпите мебели, а в мебелите, направени специално за нас - тези, които ще ни служат най-добре, ще създадат атмосферата на дома и ще направят живота ни по-удобен и по-щастлив. 

Вграден малък гардероб за коридора с рисувани врати - специални символи, избор на клиента
Удобно решение, осигуряващо повече светлина и усещане за простор в антъретоОсвен това, добре проектираните мебели ще оползотворят максимално пространството и ще направят дори и най-малкото жилище удобно и красиво.
Възползвайте се от възможността да ги имате! Понякога това е инвестиция, която си струва много повече от готовите масово произвеждани мебели, а често и е много по-малка. Пишете ми - за консултация, идеи, проект и реализация!

ShareThisRelated Posts with Thumbnails
“Sometimes spending less money is cool because it shows you know more clever ways to get the best."

- в това е и ролята на интериорния дизайнер: да ви помогне да платите по-малко, защото едно от основните му задължения е наистина да знае повече начини как да получите най-доброто!

freeemail2