Кухня с корк/ Cork in the Kitchen

Коркът е един все още не достатъчно използван материал в интериора, а той може да замени успешно както подовите настилки, така и тапетите. Той е мек, топъл, приятен на допир и при правилно поставяне може да ви служи успешно дълги години. Собствениците на апартамента в този мой проект споделиха, че вече доста години все още са доволни от избора си.


Cork tiles were chosen for covering the old floor tiles without removing thewm. This lead to the choice of the beautifil brown granite for the countertops and backsplash andthe brown cupboards:
Преди ремонта ...плочките, които покрихме с корк.


Шкафовете са цвят 'мока', плотовете и стените между шкафовете са гранит, а подът е корк, който е по-удобен омекотен вариант на теракота. Малкият кухненски остров служи за граница между кухнята и дневната с трапезарията.
А сравнително не голямата кухня има достатъчно работна площ и места за съхранение. Като е разделена само символично от дневната.
Ако ви харесва проектът и реализацията - пишете ми! Всяка кухня е точен отговор на изискванията на клиента, обогатени с идеи и предложения от мен.


No comments:

ShareThisRelated Posts with Thumbnails
“Sometimes spending less money is cool because it shows you know more clever ways to get the best."

- в това е и ролята на интериорния дизайнер: да ви помогне да платите по-малко, защото едно от основните му задължения е наистина да знае повече начини как да получите най-доброто!

freeemail2