Кухня с корк

Коркът е един все още не достатъчно използван материал в интериора, а той може да замени успешно както подовите настилки, така и тапетите. Той е мек, топъл, приятен на допир и при правилно поставяне може да ви служи успешно дълги години. Собствениците на апартамента в този мой проект споделиха, че вече доста години все още са доволни от избора си.

Преди ремонта ...плочките, които покрихме с корк.


Шкафовете са цвят 'мока', плотовете и стените между шкафовете са гранит, а подът е корк, който е по-удобен омекотен вариант на теракота. Малкият кухненски остров служи за граница между кухнята и дневната с трапезарията.
А сравнително не голямата кухня има достатъчно работна площ и места за съхранение. Като е разделена само символично от дневната.
Ако ви харесва проектът и реализацията - пишете ми! Всяка кухня е точен отговор на изискванията на клиента, обогатени с идеи и предложения от мен.


No comments:

ShareThisRelated Posts with Thumbnails
“Sometimes spending less money is cool because it shows you know more clever ways to get the best."

- в това е и ролята на интериорния дизайнер: да ви помогне да платите по-малко, защото едно от основните му задължения е наистина да знае повече начини как да получите най-доброто!